Vallott a kaliforniai kormányzó: tényleg csak Hszi Csin-pingért takarították fel San Francisco mocskát (VIDEÓ)

2023. november 14. 07:38

A liberális zombi város egyik napról a másikra tisztult meg az APEC csúcstalálkozó közeledtével.

2023. november 14. 07:38

Gavin Newsom, Kalifornia demokrata kormányzója a Fox Newsnak nyilatkozva elismerte, tényleg a külföldi vezetők érkezése miatt tették rendbe San Francisco utcáit, ahol évek óta elviselhetetlen állapotok uralkodtak. 

„A Fox azt állítja, csak azért takarítottuk ki ezt a helyet, mert komoly vezetők érkeznek a városba. És ez igaz” 

– ismeri el a videóban, majd hozzáteszi, az igazsághoz hozzátartozik, hogy már hónapokkal az APEC megrendezése előtt „különböző tárgyalásokat folytattak”.

Ahogy korábban a Mandiner is beszámolt róla, az internetet bejárták az előtte-utána képek San Franciscóról, amelyen az látható, hogyan alakult át és tisztult meg egyik napról a másikra a különféle drogtanyáknak otthont adó San Francisco az Ázsiai-csendes-óceáni Gazdasági Együttműködés (APEC) csúcstalálkozó közeledtével.

Ezt is ajánljuk a témában

Többen azzal viccelődtek, hogy a liberális város megtisztításához „csupán egy diktátor (Hszi Csin-ping) látogatására volt szükség”.

Nyitókép: X/Képernyőkép

 

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
KBA98
2023. november 14. 17:19
Egy ilyen elnökkel és ilyen mentalitással az USA-nak meg kell szűnnie, vagy normális útra tér és pl. kinyírja a kurva Soros bandát!
FreeEurope
2023. november 14. 10:15
A rend, fegyelem, tisztaság a diktatúrák jellemzője. Ebből is látszik, hogy mi még nem vagyunk diktatúra. A libsik úgy szarnak maguk alá, ahogy akarnak.
nempolitizalok-0
2023. november 14. 09:18
A libsik szégyenlik a mocskukat, ez valahol jó jel.
Zjzj
2023. november 14. 09:09
Zombi varos, elviselhetetlen allapotok… Szegeny kalifornia…ha egy orszag lenne: a vilag hatodik legnagyobb gdpje … 2xse a ruszkiknak 20xsa magyarorszagenak… Az emberek csak ugy menekulnek onnan, mar aki megteheti, kesz vilagvege…. Kezdjunk el nekik gyujtogetni, mert ehenhalnak…rosszabb mint gaza…
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!