Hatalmas robbanás semmisített meg egy lakóházat Virginiában (VIDEÓ)

2023. december 05. 21:14

Három rendőr is megsérült.

2023. december 05. 21:14

Helyi idő szerint hétfő délután 4 óra 45 perc körül vonultak ki a Virginia állambeli Észak-Arlington Bluemont városrészébe a rendőrök, miután egy ikerházból lövésekről érkeztek jelentések – írta meg a Newsweek. A hatóságok szerint a meg nem nevezett gyanúsított legkevesebb 30-40 alkalommal lőtt ki otthonából a környékre egy jelzőpisztollyal. Ezzel kapcsolatban egyébként nem érkezett jelentés sérülésről vagy anyagi kárról. 

A rendőrség közlése szerint telefonon és megafonnal is megpróbáltak kapcsolatba lépni a gyanúsítottal, aki ahelyett, hogy reagált volna, inkább elbarikádozta magát a lakásban. Mikor a rendőrök később megpróbáltak behatolni, a gyanúsított több lövést is leadott a házban. Az „ostromnak” végül az vetett véget, hogy helyi idő szerint nem sokkal este fél kilenc előtt egy hatalmas robbanásban szinte az egész ikerház megsemmisült. 

A robbanásban három rendőr könnyebben megsérült, de egyiküknek sem volt szüksége kórházi ellátásra. A portál hozzáteszi, hogy az egyelőre nem tisztázott, pontosan mi történt a gyanúsítottal, aki a házban volt a robbanás pillanatában.

Nyitókép: képernyőfotó / X

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Kozmosz
2023. december 06. 00:02
Még két "Hatalmas robbanás" cikkünk van. Jól kezdődik a hét.
EX_Terminator
2023. december 05. 22:08
Azon hogy mi történt a tulajjal, azt nem lehet érteni, hogy a lehetetlenséggel lesz határos megtalálni a darabjait.
johannluipigus
2023. december 05. 21:27
A címet olvasván már aggódni kezdtem, hogy Jeruzsálemben történt a robbanás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!