Lengyelország példája jól mutatja, hova vezet a sorosista baloldal politikája

2024. január 22. 13:08

Első olvasatra sok szülő és lurkó örül az általános elhülyítés eme fontos állomásának.

2024. január 22. 13:08
Kötter Tamás
Kötter Tamás
Facebook

„A Sorosista lengyel globálnyik kormány éppen olyan vehemenciával kezd bele a társadalom átalakításába, mint jakubinus, majd bolsevik őseik tették azt. A politikai ellenfelek letartóztatása, egyház-és vallásellenes kirohanások; gender propaganda a köztévében után most a házi feladatot, mint olyant törölték el.

Nyilván első olvasatra sok szülő és lurkó örül az általános elhülyítés eme fontos állomásának; több idő jut játékra és a szülőknek sem kell idegességtől remegő hangon elmagyarázni egy maguk által sem értett matematikai feladvány megoldását- igen innen nézve tényleg jó, szinte már nyereség, ám pont az otthoni, versenyhelyzet és időkorlát nélküli munka engedi meg az igazi elmélyülést, a tanult vagy legalábbis egyszer, az iskolában hallott tudás elmélyítését, gyakorlást és arról már nem is beszélek, hogy egy-egy kedvelt tantárggyal töltött plussz idő mennyi örömet tud okozni.

Az pedig külön komikus, hogy a tudásalapú társadalommal kampányoló baloldal teszi mindezt. 
A tanulság?! Lengyelország példája jól mutatja, hogy hova vezet a Sorosista baloldal politikája: a társadalommérnökösködés.”

***

Ezt is ajánljuk a témában

***

Ezt is ajánljuk a témában

Nyitókép: MATEUSZ WLODARCZYK / NURPHOTO / NURPHOTO VIA AFP

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Boogie85
2024. január 23. 10:55
Ugyanakkor a lengyel példa jól mutatja, hová vezet a vallás túltolása, amikor a társadalom egyre kevéssé vallásos.
llnnhegyi
2024. január 22. 21:19
Tusk bolond komenista. Még az idén lebukik,elbukik.
valerian-0
2024. január 22. 21:09
A globalisták célja egy primitív globális, gyökértelen társadalom létrehozása, ami könnyen irányítható. Többek között ezért is kevernék össze a fajokat, de az oktatást is maximálisan leépítenék. T.i. az okos ember gondolkodik, és az nagy veszélyt jelent számukra. Szimplán átvették Caldenhouve elvét, aki szerint egy 70-es IQ alatti társadalmat kell létrehozni, mert akkora IQ-val még dolgoztatni lehet, de gondolkodni már nem.
kokrowatz-0
2024. január 22. 15:49
amikor orbán elment gratulálni milei-nek(aki meg akarja szüntetni a közoktatást)-na akkor miért nem írtál semmit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!