Traktorok tiporják el a német baloldalt

2024. január 15. 10:08

Olaf Scholz teljesítménye nulla, a német kormány mindenkit képvisel és támogat, kivétel a német emberek.

2024. január 15. 10:08
Rally at the "Hungry Wolf" airfield
Bohár Dániel
Bohár Dániel
Origo.hu/888

„Dolgoznak, földet művelnek, élelmiszert állítanak elő, azért tesznek minden egyes nap, hogy legyen étel az asztalon, majd ezután adót fizetnek. Aztán kiderül, hogy mindez kevés, mert a befizetett pénzüket nem a saját országukra költik, hanem háborúskodásra és migrációra.

Nem véletlen, hogy Németország lázong. Olaf Scholz teljesítménye nulla, a német kormány mindenkit képvisel és támogat, kivétel a német emberek.

Hétfő óta traktorok foglalták el a német nagyvárosok utcáit. Ennek a kiváltó oka az volt, hogy a német kormány csökkenti a mezőgazdasági dízel-támogatásokat és az agrárgépek utáni gépjárműadó-mentességet el akarják törölni. Vagyis a baloldali kormány megszorít, ahogy egyébként ezt mindig és mindenhol tenni szokta.”

Nyitókép: Georg Wendt / DPA / AFP

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 46 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tommaso
2024. január 26. 19:13
Bezzeg Orbanisztán kormánya hozhat bármilyen megszoritó intézkedést, a magyar gazdák biztosan nem fognak demonstrálni a traktorjaikkal. Mert a hatalmat centralizáló Orbán még a gazdakörök és -szervezetek élére is saját hű csicskásait állitotta. Van, aki - Orbán kegyelméből - FIDESZ-képviselőként ott csücsül a Parlamentben. El lehet képzelni, mennyire kriitikus a kormánydöntésekkel szemben.
airwolf
2024. január 22. 14:56
Bárcsak látnám, hogy megtörténik.
kiss.istvan770
2024. január 16. 15:01 Szerkesztve
"Traktorok tiporják el a német baloldalt" Lengyelországban is sikerülnie kell, ha újra szuverén országban akarnak élni!
chief Bromden
2024. január 16. 12:39
Nem csoda, tőlük elvonnak támogatásokat, az ukránoknak meg 16 szorosát adnák oda. Vasvillával kellene elzavarni a kollaboránsaikat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!