Az antifa támadó apja súlyos bűncselekménnyel vádolja Magyarországot

2024. március 13. 09:52

Roberto Salis azt állítja, hogy kínozták a magyar börtönben lányát, Ilariat, aki egy radikális baloldali szervezet tagjaként ártatlan emberek megtámadásáért érkezett az országba.

2024. március 13. 09:52
null

Nyitókép: TV2, képernyőmentés

A börtönbüntetés első 35 napja túllépte a kínzás határait – idézte a La Repubblica Roberto Salist, az ártatlan járókelők brutális támadásában résztvevő Ilaria Salis édesapját. A szélsőbaloldali olasz antifa korábban többször is kritizálta a magyarországi börtönkörülményeket, ám a nyilatkozatait követő kisebb diplomáciai bonyodalmat hamar sikerült tisztázni a két ország között.

A lányom nagyon izgatott. A magyar kormány legutóbbi nyilatkozatai és a végrehajtó hatalom igazságszolgáltatásba való beavatkozása nagyon megzavarta

– állítja Roberto Salis, aki korábban amiatt fejtette ki csalódottságát, hogy Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kijelentette, azt reméli, megkapja a megérdemelt büntetését a radikális baloldali szervezet tagja, aki kizárólag azért érkezett Magyarországra, hogy embereket támadjon meg.

Ilaria Salis egyébként nemrég azt nyilatkozta, „elfáradt” a börtönben és „hajlandó” elfogadni a magyarországi házi őrizetet.

Ezt is ajánljuk a témában

***

A cikket Közép-Európa szakértője, médiafigyelője és piackutatója, a CEPER szemlézte a mandiner.hu számára.

 

Összesen 99 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-75
2024. április 27. 02:10
🍓 ️ ­­A­­ ­­d­­­ö­­­g­ö­s­­ ­l­­á­­­n­­­y­­o­­­k­ ­­v­­­á­r­n­a­k­ ­r­á­­d­ 👉 𝗪­𝗪­­­𝗪­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­.­­𝗙­𝗨­­𝗡
sober
2024. március 17. 14:02
elfáradtál a börtönben csillagos kis mosolygós? bizony aki A-t mond annak adott esetben a B-t is el kell fogadnia! És ez még nem a szemet szemért fogat fogért! Hú ha az lenne akkor gyúrcsányi a nagy ember már félszemű lenne! hát rátok kummunistákra tényleg rá jár a rúd...! azok a büdös törvények ...! nem álljátok! mi??!!
Szvv
2024. március 16. 20:19
Honnan vettek hogy akiket megvertek nácik? Mibol kovetkeztettek erre?
Szvv
2024. március 16. 20:14
Dobjak ki innen a picsaba. Ne a mi penzunkbol tartsuk mar! Uljon otthon. Ha bantottak hat bantottak. Egy borton nem szálloda. Nem kedves emberek hederelnek ott.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!