Daniel Freund olyat kapott, amit nem tesz ki az ablakba: egyetlen kínos kérdés elhallgattatta

2024. április 23. 22:14

Kettős mérce a német EP-képviselő előadásában.

2024. április 23. 22:14

Fotó: EP/Genevieve Engel

Ahogy arról beszámoltunk, a német rendőrség letartóztatta az AfD európai parlamenti képviselője, Maximilian Krah egyik munkatársát, aki a gyanú szerint Kínának kémkedett. A hatóságok által Jian G.-ként azonosított munkatársat egy kínai titkosszolgálati alkalmazottként hivatkozta a német államügyész.

Ezt is ajánljuk a témában

Az esetre reagált Daniel Freund ismerten magyarellenes EP-képviselő is, aki azt írta X-oldalán (korábbi Twitter):

„Pénz Oroszországból. Kémkedés Kínának. Ilyen »politikusokra« igazán nincs szükség az Európai Parlamentben.”

A bejegyzésre reagált László András volt brüsszeli tanácsadó is, aki egyetlen kellemetlen kérdéssel elhallgattatta Freundot.

A srácot letartóztatták, és nem szavazhat az EP-ben. Kailit letartóztatták, kiengedték, visszatért az EP-be és tegnap kilencszer szavazott az EP-ben... hogy NEM veszed ezt észre?”

– vetette fel teljesen jogosan László András.

Ezt is ajánljuk a témában

 

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:40
🍓 ️ ­A­ ­­d­ö­g­­ö­­­s­ ­­l­á­­n­y­­o­­­k­­ ­­­v­­­á­­­r­n­a­­k­­­ ­­r­­á­­d­­­ 👉 𝗪­­𝗪­𝗪­­.­­­𝗖­­­𝗨­𝗠𝟰­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
mai nap
2024. április 25. 22:27
Ez a Freund kb. olyan amorális, mint polopeti. Nem gondolom, hogy különösebben a szívére vette a dolgot.
excan1
2024. április 24. 09:03
>>> "Átoperált Kiscsoportos 2024. április 23. 22:31 - 3-szor akkora az inflációnk, mint az € zóna országainak." A matek nem a 130 kilós transzóvodások barátja, na. <<<< Nem zavarja az igazság, ezt az idiótát. Küldtem már neki linkeket, amit ha bárki megnéz láthatja, hogy nettó hazugság, amit örökké ideír. Biztos ő is tudja, hogy össze-vissza hazudik itt, de nem zavarja. Beteg...
urban63
2024. április 24. 08:16
Csak olyan »politikusokra« igazán van szükség az Európai Parlamentben”, aki véghez viszi a soros tervet. -akarta mondani, csak szegény egy kicsit debil...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!