Szörnyű földrengés rázta meg Tajvant (VIDEÓK)

2024. április 03. 06:06

Mutatjuk a helyi felvételeket.

2024. április 03. 06:06

Nyitókép: X

A Reuters arról ír, hogy brutális, a Richter-skála szerinti 7,2-es erősségű földrengés rázta meg Tajvant szerdán. Kiemelik: 

ez volt az elmúlt 25 évben a legerősebb rengés a területen.

Egy ember meghalt, több tucatnyian megsérültek, Dél-Japánban és a Fülöp-szigeteken pedig szökőárriasztást adtak ki, írják.

Hozzáteszik: Hualien megyében volt a földrengés epicentruma, több mint 50 ember megsérült. A szigeten legalább 26 épület összedőlt, legalább 20 ember rekedt bennük, a mentési munkák jelenleg is folynak.

A földrengés helyi idő szerint reggel 8 óra körül történt, maga a rengés 15,5 kilométer mélyen történt. A japán meteorológiai ügynökség szerint 

több kisebb szökőárhullám is elérte Okinava déli részeit.

 Hangsúlyozzák, hogy a Fülöp-szigeteki Szeizmológiai Ügynökség is figyelmeztetést adott ki több tartomány tengerparti övezetében élőinek számára, és felszólította őket, hogy menjenek magasabban fekvő területekre.

 

Összesen 9 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-79
2024. április 30. 22:51
🍓 ️ ­­A­­­ ­­­d­ö­­g­ö­­­s­­­ ­l­á­n­y­­­o­k­­­ ­v­­­á­­­r­n­­a­­k­ ­r­á­d­­­ 👉 𝗪­­­𝗪­𝗪­­.­­𝗖­­𝗨­­­𝗠𝟰­­.­­­𝗙­𝗨­𝗡
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!