Ukrán dróntámadás ért két oroszországi olajtárolót (VIDEÓ)

2024. április 24. 22:19

A robbanások után jelentős tüzek keletkeztek a létesítményekben, a személyzetet pedig evakuálták.

2024. április 24. 22:19

Nyitókép: Képernyőfotó

Az Ukrán Biztonsági Szolgálat (SZBU) drónjai szerdára virradó éjjel eltaláltak két üzemanyag- és kenőanyag-tárolót, valamint egy szivattyúbázist az oroszországi Szmolenszki területen lévő Jarcevo és Rozdorovo településeken – közölték az SZBU-nál.A közlés szerint ezeken a bázisokon 26 ezer köbméter orosz üzemanyagot és kenőanyagot tároltak. A robbanások után jelentős tüzek keletkeztek a létesítményekben, a személyzetet pedig evakuálták. 

Az Ukrajinszka Pravda hírportál emlékeztetett arra, hogy az ukrán különleges szolgálatok többször is hangsúlyozták, hogy az ilyen létesítmények, amelyek az orosz védelmi komplexumot és hadsereget látják el, legitim célpontok Ukrajna számára.

Az ukrán vezérkar reggeli helyzetjelentésében arról számolt be, hogy 

az orosz hadsereg ukrajnai embervesztesége hozzávetőleg megközelítette a 462 ezret. 

Az ukrán erők előző nap megsemmisítettek egyebek mellett egy orosz harckocsit, 43 tüzérségi és két légvédelmi rendszert, valamint 32 drónt.

(MTI)

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
sexykitty-80
2024. május 03. 22:14
🍓 ️ ­A­­­ ­­­d­­­ö­g­­ö­­­s­­ ­l­á­­­n­­­y­­­o­k­ ­­v­á­­­r­­­n­­­a­k­­ ­­r­­­á­­­d­­ 👉 𝗪­­𝗪­­𝗪­­­.­𝗖­𝗨­𝗠𝟰­­­.­­­𝗙­­𝗨­­­𝗡
Aerion
2024. április 25. 09:27
Egy háború Oroszország és a nátó között, az nem úgy fog zajlani, hogy tőlünk ezer kilométerre lövik egymást valakik, mi meg itthon nyugodtan kávézgatunk, meg a többi nátó ország lakossága. Egy ilyen háború úgy zajlik, hogy idebaszódik egy tucat több robbanófejes hiperszonikus nukleáris rakéta, azt annyi. És az összes nátó országra ez vár, beleértve az ámérikai egyesűt állatokat. Azt lehet lengetni a zászlócskákat. Már ha lesz még valakinek keze. Mindössze csak ennyi, nem nagy gond.
Aerion
2024. április 25. 09:21
renidnam-282 Gyönyörű. Annyira szépen lángol! Imádom nézni. Ez is a terv része volt? Minden a terv szerint halad putyler? ------ A gyerekeid, a szüleid és a testvéreid lángoló hulláiban is gyönyörködjél majd, és amikor a te tested ég porrá, élvezz el. Degenerált moslék.
renidnam-282
2024. április 25. 08:54 Szerkesztve
Gyönyörű. Annyira szépen lángol! Imádom nézni. Ez is a terv része volt? Minden a terv szerint halad putyler?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!