Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Az idei Golden Globe sem lesz polkorrekt

2011. november 17. 12:04

Ricky Gervais visszatér: ismét a csípős humorú brit színész lesz a januári Golden Globe-díjátadó házigazdája.

2011. november 17. 12:04

Az idei Golden Globe ceremónia szervezői Twitteren jelentették be: újra Ricky Gervais vezeti a gálát. A tavalyi gála után ugyan sokan kritizálták a brit színész stílusát, a Hollywoodban akkreditált külföldi tudósítók szövetsége (HFPA) mégis mellette döntött, így már harmadik alkalommal vezeti Gervais a műsort.

 
A ceremónián a HFPA televíziós és filmes kategóriákban odaítélt díjait adják át, január 15-én lesz Los Angelesben, az NBC fogja közvetíteni. Gervais az előző Globe-gálán csípős megjegyzéseket tett a megjelent hírességekre és nem kímélte a hollywoodi külföldi újságírók szervezetét sem. „Épp az imént szóltam Billy Crystalnak, hogy ne lője el az Oscar-díjátadón a holokauszt- és pedofil-témájú dumáimat. Beleegyezett (komolyan)” - kommentálta a felkérést Twitteren a komikus.

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Honfi-fi
2011. november 17. 19:18
a holokauszt- és pedofil-témájú dumái ------------------------------ Alaphang megadva. Miről másról szólhat még egy Oscar-díjátadó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!