Royal Tokaji: Áts-cuvée 2009

2012. február 19. 08:36

Kiváló, bevezető-szintű bor a minőségi tokaji édesek világába.

2012. február 19. 08:36
Drbarta

„Finom állagú, puha, de a stílushoz épp elegendő sav, lazább szerkezet. Telt, letisztult világú ízek, friss és aszaltabb gyümölcsökkel. A belépő intenzitása elég szemrevaló, de a kortyközépre már nem tartogat újabb kibontakozásra váró tartalmakat, alig közepes hosszúságú a lecsengés. Az utóíz tiszta, és a tényleges korty hosszához képest elég sokáig őrzi az ízek emlékét. 5-6 pontnál többet nem gondolnék rá adni, de nagyon finom, nagyon csúszik, az örömfaktor magasabb a megjelölt értéknél. Kiváló, bevezető-szintű bor, a minőségi tokaji édesek világába.”

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Theorba
2012. február 23. 20:50
(Copy-Paste) Az absztinencia nevű betegséggel születtem (pedig mit meg nem tennék, hogy a valóban egészségmegőrző borokat megszeressem, de képtelen vagyok alkoholt inni.) Egyszóval úgy tűnik, a borászok kezdték szponzorálni a mandinert. Vagy csak a Sárazsadányi társaság? (Tokaji Borház?)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!