A DiVinót ajánlja a Michelin

2012. március 22. 12:22

Nemcsak Budapesten, hanem Közép-Európában is a budapesti Szent István téren található DiVino az egyetlen bár, amelyet a Michelin-útikalauz legújabb kiadása ajánl. A borbárban 35 év alatti fiatal magyar borászok tételeit lehet megkóstolni.

2012. március 22. 12:22

„A DiVino alig egy éves működésének legjelentősebb mérföldköve, hogy a Michelin 2012-es Main Cities of Europe Guide-jában ajánlást kapott. Az erről szóló hivatalos értesítés kedden érkezett meg a hozzá való ajánló matricával, aminek kiragasztására jogosultak lettünk” - kürtölte szét az örömhírt blogján a fővárosi DiVino borbár. Az elismerés rangját emeli, hogy a DiVino nemcsak Budapesten, hanem Közép-Európán belül is az egyetlen bár, amely ajánlást kapott a Michelintől - ennek egyik oka az is, hogy az útikalauz ritkán ajánl bárokat olvasóinak.

A DiVino alig egy éve nyitott a Szent István téri bazilikával szemben. A borbár a fiatal, 35 év alatti magyar borászokra, a Junibor egyesületre helyezi a hangsúlyt kínálatában. Árvay Angelika, Bolyki János, Demeter Endre, Figula Mihály, Gál Tibor, ifj. Szepsy István, Miklós Csaba - többek közt az ő boraikat kóstolhatják meg az idelátogatók.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!