Somló bemutatja 2011-es borait

2012. március 11. 08:00

Már-már hagyomány, hogy a somlói borászok tavasszal bemutatják, mire mentek az őszi szőlőterméssel. Így tesznek most is: március 22-én a Petőfi Irodalmi Múzeumban mutatják be 2011-es boraikat. Juhfarkok, olaszrizlingek, furmintok!

2012. március 11. 08:00

Nagy nap lesz március 22-e a somlói borászatok számára, ekkor mutatják ugyanis be együtt 2011-es boraikat a fővárosi közönségnek a Petőfi Irodalmi Múzeumban. A somlói évjáratbemutatón idén a Csordás Fodor Borház, a Csetvei Pince, a Fekete Pincészet, a Tornai Pincészet, Kolonics Károly Családi Pincészete, a Várkapitány Pincészet, a Dénes Hegybirtok, a Kreinbacher Birtok és vele együtt a Szent Ilona Borház, a Spiegelberg Kézműves Borpince, a Hollóvár Pince, a Laposa-családdal még mindig vitában álló Bazaltbor, a Bogdán Családi Pincészet és a Fazekas Borpince vesz részt többek közt friss olaszrizlingekkel, juhfarkokkal és furmintokkal.

A délután négy órakor kezdődő kóstolóra jelentkezni itt lehet. Elővételben fejenként 4800 forintba kerül a belépő, míg a helyszínen egy ezressel többet kell érte fizetni.


Képünk a somlói Kreinbacher-birtok Facebook-oldaláról származik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!