Megvan, hol folytatják a Művelt Alkoholista szerzői

2012. július 02. 07:33

A Gault&Millau boros szekcióját és az étteremkalauz honlapjának új borrovatát szerkesztik a jövőben a Művelt Alkoholista szerzői. A blog június elején tette közzé, hogy jó hétéves működés után átalakul.

2012. július 02. 07:33

A Művelt Alkoholista június 4-én tette közzé, hogy ebben a formában, ahogy a blog addig működött, befejezik. „Sem meghatódásra, sem elkeseredésre nincs ok (az örömet sem akartam kifelejteni), mindössze annyi történik, hogy rugalmasan elszakadunk A Művelt Alkoholistától, és rövid akkutöltés után máshol, más rendszerben kezdjük újra” - írták.

Egy hónappal rá, július elején már ki is derült, hol folytatja a blog - előtte persze számos fórumon találgattak a folytatás helyéről. Szóba került egy borrovat az Origón, a blog egyik nagy ellenfelének tekinthető VinCE magazin, de még lapunkat, a Mandiner.bort is említették. Egyik megoldás sem talált: a blog a Gault&Millau boros szekciója lesz.

„A Gault&Millau magyarországi kalauza jövőre már teljes értékű borszekcióval jelenik meg: értékeli a 2012-ben piacra kerülő valamennyi fontos hazai bort. A felkészülés elkezdődött: a GM online változatát feldobjuk némi boros tartalommal. A Gault&Millau ezúton benyeli a Művelt Alkoholista blogot, Magyarország egyik legrégebbi és legolvasottabb borblogját. Az első borügyi dolgozat egy nagyobb esszé, ami azt próbálja tisztázni, hol vagyunk, és merre volna érdemes továbbmenni” - áll a GM étteremkalauz honlapján egy rövid közleményben.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!