Olaszrizlinget szüretelt Köveskálon az Index

2012. szeptember 22. 22:01

Az aszály miatt a Balaton-felvidéken is korábban volt a szüret. Az Index a Káli Kövek borászathoz látogatott el megnézni, hogyan készül a köveskáli olaszrizling. Refraktométeres mustfokolás, bogyózás, préselés, mustkóstolás – minden van a videóban!

2012. szeptember 22. 22:01

 

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
geraz51
2013. december 22. 20:15
Remélem tisztességesen viselkedtetek,és nem loptatok el semmit!
geraz51
2013. december 22. 20:15
Nem az a baj,hogy mit ismertettek,hanem az,hogy kik!
sufnik
2012. szeptember 24. 16:13
Ez már nagyon bonyolult a számukra!
RAMBO
2012. szeptember 24. 14:53
Rendicsek, most hogy az elmeroggyantak kiörömködték magukat, jegyezzük meg: ez egy értékes, jól felhasználható szüreti technológiát ismertető videó. Egy ponton érdemes lenne átgondolni a dolgot: ha a forralópince (ahol a fahordók állnak) nem a föld alatt van, akkor a mustgáz lazán kiszellőztethető, nem veszélyes. Annyit még pontosítanék, hogy nem kizárólag azok puttonyoznak, akiknek nincs traktoruk (vagy akiknél szűk a sortáv), hanem azok is, akik - a szántás kivételével - utálják az erőgépeket a szőlőben (mert tömörítik az altalajt).
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!