Nyert a királyleányka ruhája

2012. október 29. 12:01

Bogányi Gergely ruhába öltöztetett Csetvei-királyleánykája nyerte a Cégér címketervező pályázat fődíját. A grafikus úgy közelítette meg a bort, mintha az egy személy lenne, akit ruhába kell öltöztetni.

2012. október 29. 12:01

Bogány Gergely grafikus nyerte a Cégér - Jó bornak tervezz címkét elnevezésű pályázatot, melyben fiatal borászok borait öltöztették új külsőbe a pályázók. A győztes terv Csetvei Krisztina móri borász királyleánykáját gondolta át. Úgy közelítettük meg a királyleányka bort, mintha az egy személy lenne, akinek a részére ruhát tervezünk – mondta az Inforádiónak Csetvei Krisztina. A címkén érdekes anyagkapcsolást látni, ugyanis egy textildarabot tartalmaz, amin a borról van pár információ.

A második helyet, és mellé 300 ezer forintot a Hidden Characters (Nagy Dániel és Orbán Péter) nyerte el az etyeki Hernyák Tamás 2011-es Pinot noirjához tervezett címkéjével.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
StG
2012. november 09. 17:40
Hát nem tudom, nekem a győztes annyira nem jön be. Kétségtelen, hogy ez a legmeglepőbb ötlet, viszont nekem a "ruhacímke" egyáltalán nem kelt kellemes asszociációt: Ez az, ami szúr, kilóg, elüt a ruhától stb.
RAMBO
2012. november 06. 16:50
Nekem Kiss Miklós terve tetszett legjobban, a Pastor SILLER.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!