A lusta borász bora

2012. november 17. 11:55

Kiállítás nyílt a Vylyan Bogyólé nevű újborának eddigi legszebb címkéiből és címketerveiből a fővárosban. A megnyitón Ipacs Szabó István, a Vylyan főborásza mutatta be a pince két 2012-es újborát.

2012. november 17. 11:55

A főborász szerint az újbor egy lusta borász bora: csak be kell dobálni a szőlőfürtöket a kádba, hozzáengednek egy kis szén-dioxidot, pár nap után kipréselik, majd lepalackozzák és már meg is lehet inni. Persze az újbor arra is lehetőséget nyújt, hogy azon keresztül következtetni lehessen az évjárat milyenségére.

A Bogyólé-pályázat 2005-től 2012-ig tartó nyolc évének legemlékezetesebb címkéit állítja ki a Vylyan a Művészi Hordók egyes alkotásainak kíséretében. A kiállítás november 9-től december 2-ig ingyenesen látogatható az iSKOLA Kulturális Központban Budapest VI. kerületében, a Hegedű utca 3. szám alatt.

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!