Szennyvíztisztítót és csatornát épített két veszprémi társulás

2012. december 13. 10:07

Szennyvíztisztítót és csatornahálózatot épített közös erővel a Szentbékkálla és Mindszentkálla Szennyvíz Társulás és a Köveskál és Térsége Szennyvíz Társulás több mint félmilliárd forintért

2012. december 13. 10:07

Szennyvíztisztítót és csatornahálózatot épített két veszprémi társulás több mint félmilliárd forintért – tájékoztatott a Közép-Dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft. (KDRFÜ) szerdán.

Közlésük szerint a Köveskál és Térsége Szennyvíz Társulás (Köveskál, Monoszló Balatonhenye) 376 millió forint támogatást kapott, míg a Szentbékkálla és Mindszentkálla Szennyvíz Társulás 264 millió forint támogatást nyert el a csatornahálózat építéséhez. A két pályázat egy rendszert alkot, Köveskálon egy közös szennyvíztisztító telep épült. A megvalósított műszaki tartalom két projektbe történő szétválasztásra azért volt szükség, mert a közös pályázott összeg jelentősen meghaladta volna az igényelhető támogatás maximumát – magyarázta a KDRFÜ.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!