Palackozzák a Fuxlit

2013. február 21. 17:36

Egészen titokzatos üzenet került ki a szekszárdi sillerek Facebook-oldalára. Valami történik Fuxli-ügyben, írják, és rögtön mellékeltek hozzá egy videót, melyen valószínűleg a 2012-es évjáratú szekszárdi sillerek palackozását látni.

2013. február 21. 17:36

2012-ben hat szekszárdi borászat - Sebestyén Csaba, Eszterbauer János, Posta borház, Németh János, Merfelsz Gábor és a Heimann-család fogott össze, hogy közösen visszaállítsák a köztudatba a sillert - azt a rozé és a vörösbor határán mozgó italt, ami régebben az egyik legkedveltebb bor volt hazánkban. Ennek a bornak a neve lett a Fuxli.

A szekszárdi Fuxli mind a hat borászatnál egységes arculattal kapható, csak a címkén szereplő grafikában térnek el egymástól. És persze abban is, hogy mi az, ami aztán belekerül a palackba: minden borászat a maga felfogásában készítette el sillerét.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!