Mémháborút vív egymással egy dél-afrikai és egy kaliforniai borászat

2013. március 26. 15:21

December közepén a kaliforniai Jordan borászat feltett egy videót a YouTube-ra, melyben a komplett stáb Gangnam Style-t táncol. Mi sem kellett a dél-afrikai Jordan szőlőbirtoknak: egy összpincészeti Harlem Shake-kel hívták fel a kaliforniaiak figyelmét arra, hogy már 2013-at írunk.

2013. március 26. 15:21

Kicsit unalmas lett télire a szőlőhegyen, kezdődik a kaliforniai Jordan Winery videója, melyben a komplett borászat megidézi a YouTube legnézettebb klipjét, a dél-koreai PSY által előadott Gangnam Style-t. A kaliforniaiak videójában a főborásztól kezdve a szakácsokon át a szőlőmunkásokig mindenki átadja magát az őrületnek, nézze csak, külön felhívnánk a figyelmet John Jordan birtokigazgató alakítására:

Egyébként a hazai pincészetek is felfedezték már, mekkora buli az internet, a mádi Szent Tamás Pincészet szőlőmunkásai a Nyúlászó-dűlőben tolták a Harlem Shake-et! De vajon ki lesz az első hazai borász, aki John Jordan nyomán bevállalja a Gangnam Style-t?

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!