Tavaszi nagytakarítás a Somlón

2013. március 21. 19:00

Önkéntes szemétszedési akciót szerveznek március 23-ára a Somlóra a Somló-környéki települések önkormányzatainak és a környékbeli iskolák segítségével. A szervezők várnak mindenkit családostul, a somlói pincék is kinyitnak a hétvégére.

2013. március 21. 19:00

A Somló-hegy turistaútjait szeretnék megszabadítani a szeméttől a március 23-i önkéntes szemétszedés szervezői. A Somlói Borok Boltja Facebook-oldalán szerveződő akcióba a környékbeli települések önkormányzatai és általános iskolásai is beszálltak. A szemétszedés szombat délelőtt 9 órakor kezdődik, egy rövid regisztráció után mindenki a saját tempójában gyűjtheti a minden bizonnyal változatos tárgyakat. Hat helyen lehet regisztrálni és szemetet leadni - pontos leírásuk a szemétszedés plakátján olvasható.

A Somlói Borok Boltja és a környékbeli önkormányzatok a szemétszedés után mindenkit várnak a bolt előtt, ahol környékbeli ételekkel kínálják a segítőket. Szomjas sem marad senki: úgy tudni, számos pince kinyitja ajtaját ezen a szombati napon.

Összesen 4 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2015. október 14. 10:39
Sajnos ott is cúg lesz... http://mandiner.hu/cikk/20130321_katasztrofavedelem_hofuvas_varhato_legyenek_ovatosak http://hu.wikipedia.org/wiki/Soml%C3%B3
phaidros
2013. március 22. 09:33
Lyukra futottál, koma, a gárdisták havat lapátoltak az autópályán. És Te? Semmi közöm a Jobbikhoz és a Gárdához, de a tájékozatlan megmondók idegesítenek. Nézz utána mielőtt baromságokat írsz.
FOB
2013. március 21. 20:37
Hólapátot vigyenek! Amúgy grat a civil összefogásért. Talán máshol is érdemes lenne kipróbálni.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!