Nyári borajánló a juniborászoktól

2013. július 17. 11:26

Megnyitott az új DiVino a Gozsdu udvarban. Ennek apropóján a juniborosok is összejöttek, és nyári éjszakákhoz ajánlottak borokat.

2013. július 17. 11:26

A fiatal borászokat tömörítő egyesületnek, a Junibornak a törzshelye a DiVino. Most, hogy már a Gozsdu udvarban is van egy belőle, a fiatal borászok elmondták, mit ajánlanának ők a nyári estékre.

Árvay Angelika egy száraz és egy édes sárgamuskotályt ajánlott a vad nyári estékre. Miklós Csabi a királyleánykában hisz, aminek jó a savháztartása, ezért nyáron frissítőként magában is és fröccsnek is megállja a helyét.

Kiss Gábor a legkönnyedebb vörös borát, a 365-öt kínálta jól behűtve, míg ifj. Kamocsay Ákos a Rejtelem Chardonnayt ajánlotta, ami bár egy komolyabb testesebb bor, de baráti beszélgetések mellé tökéletes lehet egy teraszon. Gere Zsolt a Komisz fantázianevű gyöngyözőt kortyolgatná nyári este, ami frissítő, és könnyű.

Gál Péter, Eger új üdvöskéjét, az Egri Csillagot ajánlja a borai közül a nyárra, míg Kardos Gábor a nyár esti szösszenetekre a Ziccer borát dugózná ki.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!