Mozgások a borblogvilágban

2013. október 09. 17:24

Unger Tamás elhagyja a Művelt Alkoholistát és máshol folytatja. A Borrajongó blog Drbartája pedig abbahagyja a borblogolást, legalábbis egy időre. Úgy érzi, már kezdett erőlködés-szaga lenni az írásainak.

2013. október 09. 17:24

A Borrajongó blog alapítója, Drbarta felhagy a borblogolással, jelentette be a szerző nemrég. „Az időmet tekintve is sokkal elfoglaltabb leszek a jövőben, így megragadnám ezt az »apropót«, hogy befejezzem azt, aminek már kezdett erőlködés-szaga lenni. Persze soha ne mondd, hogy soha, azt sem tudhatom előre, hogy mennyire fog ez az egész hiányozni, de most úgy érzem kipróbálnám újra milyen blogolás-mentesen »civilként« élni” – írja. A blog természetesen nem szűnik meg, az eddigi szerzők viszik tovább.

„A G&M és az én utam a mai nap hivatalosan is elvált. Békében búcsúzunk, haragról, sértődésről szó sincsen, minden a legnagyobb rendben van, lesz is. Hamarosan máshol, máshogyan jelentkezem” – ez és így szerepel az Élet és bor blog hivatalos Facebook-oldalán. A blogról azt kell tudni, hogy általa robbant be a köztudatba Unger Tamás, a Gault&Millau blogos reszortjának, a Művelt Alkoholistának az egyik szerzője. Unger Tamás fentiek szerint most elhagyja a 2013-as étterem- és borkalauzával hamarosan előrukkoló Gault&Millaut-t, ám hogy hová vezet útja, még nem kívánja elárulni.

FRISSÍTÉS (október 14.): Időközben kiderült, hogy a két hír némileg összefügg, Unger Tamás ugyanis a Borrajongó blog szerzőjeként folytatja.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!