Így kóstoltunk a Furmint Februáron

2014. február 08. 17:35

Balassa István és Szilágyi László két percben összefoglalta, hogyan kóstoltunk a 2014-es Furmint Februáron a Vajdahunyadvárában.

2014. február 08. 17:35

Az ötödik alkalommal megrendezett Nagy Furmint Február kóstolón szokásukhoz híven együtt kóstoltatott a Balassa Bor és a Gizella Pince két borásza, Balassa István és Szilágyi László. Balassa a 2012-es Betsek furmintját, míg Szilágyi a 2012-es Szil-völgy furmintját hozta el megmutatni. A két pincészetnél a nagy érdeklődésnek köszönhetően már a zárás előtt órákkal elfogyott a két bor.

Egy lapunknak nyilatkozó közösségimédia-szakember szerint „fényes bizonyíték a videó arra, hogy a tokaji borászok nem csupán szőlészeti és pincészeti témákban nyúlnak bátran az innováció és a technológiai fejlődés gyümölcseihez”. A szakember hozzátette: „ma, a közösségi média és a Facebook mint vezető »social media« platform korában az ilyesmi akár lépéselőnyt is jelenthet, hiszen aki korán kel, aranyat lel”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!