Magyar borok az osztrákok kedvencei között

2014. március 28. 20:13

Összeállt Ausztria három Master of Wine-ja, hogy megkóstolják kedvenc boraikat. A villányi Gere Kopár és Szepsy István Szent Tamás-furmintja is szerepelt a sorban burgundi, burgenlandi, wachaui borok mellett.

2014. március 28. 20:13

Az osztrák Master of Wine-ok és kedvenc boraik. Balról jobbra: Andreas Wickhoff, Roman Horvath, a Domäne Wachau vezetője és Josef 'Pepi' Schuller, ruszti borakadémia vezetője, aki sokáig a londondi Master of Wine Institute első embere is volt, és tavaly ősszel Budapesten tartott előadást az olaszrizlingről. Szemfülesek észrevehetik: egy Gere Kopar és egy Szepsy Szent Tamás-furmint is a kedvenc borok között van.

A képet a Domäne Wachau birtokigazgatója posztolta a Faceookra. Roman Horvath olyan képet is készített, amin a címkék is látszódnak:

Elég jó a társaság: wachaui, burgenlandi, stájer és burgundi borok.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!