Milyen a jó chardonnay-pohár? Kovács Antal megmutatja.

2014. május 11. 10:52

Nagy, félliteres űrtartalom és széles száj – a sommelier szerint ez felerősíti a bor savérzetét.

2014. május 11. 10:52

Kovács Antal sommelier közreműködésével készítette el saját chardonnay-s kelyhét a salgótarjáni Tarján Glass. Kovács szerint a félliteres pohár széles szája a bort a nyelv közepére ejti, ezért először a nyelv két szélén a savas ízeket érezzük, ami felerősíti a savérzetet. A chardonnay mellett lágyabb fehérborokhoz és rozékhoz is ajánlja.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
USsange
2021. március 21. 15:08
Pohárbiznisz. :)
sersem3
2014. május 11. 23:55
A whiskeyt,vagy a vodkát minden rendes ember üvegből issza,aztán húz rá egy kis sört. A bort azt műanyag felmosó vödörből,kólával. Fordulj hozzám nyugodtan,ha tanácsokat akarsz az úri etikettről...
Rockpapa
2014. május 11. 20:33
Neked mindent elhiszek Tonó bátyó.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!