Komoly földrengés a Napa-völgyben

2014. augusztus 25. 15:01

A Richter-skála szerinti 6,0-os erősségű rengés rázta meg a kaliforniai Napa-völgyet, ami az amerikai bortermelés központja. A pontos károk egyelőre ismeretlenek, de jelentősek lehetnek.

2014. augusztus 25. 15:01

Augusztus 24-én, reggel 3:20 perckor a Richter-skála szerinti 6,0-os földrengés rázta meg Észak-Kaliforniát, a Napa-völgy közelében. Napa városában az épületekben komoly károk keletkeztek, több mint százan kerültek kórházba a földrengés miatt.

A Napa-völgy az Egyesült Államok bortermelési központja. A pincészetek is komoly károkat szenvedtek el a földrengésben, azonban a földrengés okozta károkat egyelőre csak becsülni lehet. A becslést az is nehezíti, hogy vannak borászatok, ahol több hordó is összetört a rengésben, és vannak olyanok, ahol nem keletkeztek károk a hordókban. A készáruban keletkezett károkat szintén csak becsülni tudják. A Napa-völgyet évente 3 millió turista látogatja meg, akiknek a költései elérik az 1,4 milliárd dollárt.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Legális, jövedéki term. marihuánát!
2014. augusztus 26. 13:25
Az kaliforniai földrengés nyomán szánalmasan kárörvendő reménykedés rázta meg az államilag kitömött magyar sznoborászokat és maffialőrészeket.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!