Borásznak lenni menő, csúsznak le emiatt bugyik

2014. szeptember 29. 10:50

Alkonyi Kristóf és Ripka Gergely videoblogjának legújabb részében a szekszárdi borászt, ifj. Heimann Zoltánt faggatják arról, lehet-e borászként csajozni és ha igen, milyen előnyökkel és nehézségekkel jár ez a szakma.

2014. szeptember 29. 10:50

A Tizenhárom és fél legújabb részében ifj. Heimann Zoltán szekszárdi borászt faggatja Alkonyi Kristóf és Ripka Gergely. Miután óvatosan közelítve terveiről és a birtok életében a külföldi tanulmányai és tapasztalatai alapján bekövetkezett változásokról kérdezik, rátérnek a Lényegre is, miszerint hogyan lehet csajozni borászként.

„Álszent lennék, ha azt mondanám, hogy nem segít, de szerintem a csajozásban az a fontos, hogy azt add, aki vagy. Nekem van egy izgalmas szakmám, ami első lépésnek biztos, hogy könnyít a dolgon. Lehet, hogy emiatt csúsznak le bugyik. Borásznak lenni menő. Ugyanakkor ez a szakma nagy felelősséggel és sok idővel jár. Ez nem egy nyolcórás szakma, amikor délután négykor kijövök az Excel-tábla mögül és végetért a munkaidőm, hanem általában délután négykor ülök be az Excel-tábla mögé” — avatja be a nézőket a családi birtok borainak 2013-as évjáratát jegyző ifjabb Heimann Zoltán.

Összesen 6 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
TÖRD ÖSSZE A TV-D!
2014. szeptember 30. 07:23
kezd ugyanolyan undorító lenni a borászcsőcselék mint a brókerek sőt még inkább: adóbevételekből folyósított támogatásokon élősködnek
ancilla
2014. szeptember 30. 07:23
nagyon gáz ez az írás...
Tüke66
2014. szeptember 29. 23:44
Mióta kell a jó borhoz bugyi? :) Ja, hogy a hülye firkászoknak valamivel fel kell dobni a semmit?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!