Balassa István a Tokaj Kereskedőházhoz igazolt

2014. november 28. 15:03

A mádi Szent Tamás Pincészettől a Tokaj Kereskedőházhoz igazolt Balassa István. Ez már a második sztárigazolása a gyökeresen megújulni kívánó állami tulajdonú borászatnak. Balassa István szőlészeti igazgató lesz Áts Károly főborász mellett.

2014. november 28. 15:03

A Tokaj Kereskedőház Facebookon is posztolt hirdetményében lettünk figyelmesek arra, hogy ott aláíróként Balassa István neve szerepel, szőlészeti igazgatóként:

A tokaji sztárborász eddig saját pincészete mellett a mádi Szent Tamás Pincészetnél dolgozott: a pincészet fő profilját jelentő Mád-borok és a legjobb kanadai import fehérbornak megválasztott Dry by Tokaj mind olyan tételek, melyek felvásárolt szőlőből készülnek, így talán nem véletlen, hogy a nagyrészt szintén integrált alapanyagból dolgozó állami tulajdonú Tokaj Kereskedőház számít Balassa tapasztalatára ezen a téren.

A Tokaj Kereskedőház főborásza szintén ismert szakember: Áts Károly, aki azelőtt a Royal Tokajinál dolgozott, és egy ideje saját családi pincészetét is építgeti.

A fotó a Wine Virtuosity honlapjáról származik.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!