Itt a Nemzeti Bor Maraton, FankaDeli zenét is írt hozzá

2014. december 11. 19:04

Együtt fut a nemzet, énekli új számában FankaDeli. A rapper szőlőben, pincében dalol, majd a refrénre tér: Bormaraton! A szám ugyanis a most induló Nemzeti Bor Maratont (nem, tényleg nem írják egybe) népszerűsíti.

2014. december 11. 19:04

A 11 napon át tartó, összesen 2573 kilométer hosszú futás összeköti hazánk mind a 22 borvidékének közel 120 települését. A 2015. május 23-án Hajósról induló váltó lényege az összefogás, hangsúlyozta Balla Attila, a Nemzeti Bor Maraton ötletgazdája és programigazgatója. A futás szlogenje: együtt fut a nemzet. Teljes és félmaratonok, maratonváltók, rövidebb szakaszok váltják egymást. Lesznek frissítőállomások, mentőállomások és felvezető-levezető autók is a biztonság érdekében.

A Nemzeti Bor Maratonnak honlapja is van, ezt itt érhetik el.

A Nemzeti Bor Maratont támogatja ifj. Hubai Imre, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara vidékfejlesztésért felelős alelnöke, Gál Péter, a Nemzeti Borkiválósági Program vezetője, Frittman János, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa alelnöke, Dobák László, a kiemelt támogató AXA Bank értékesítési vezetője, Dlusztus Imre borászati szakíró, Tiffán Ede, Bock József és Gere Attila villányi borászok, Sike Tamás egri borász, valamint Koch Csaba hajós-csabai borász, tudtuk meg a lapunknak küldött közleményből.

Összesen 21 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
MOPO3OB
2015. augusztus 11. 11:04
A GeoTrust egyébként "csak" a Symantec leánycége. Talán ideje lenne már lecserélni az Internet Explorer 6-os böngészőt a Mandinál is, valami újabbra és jobbra. :)
MOPO3OB
2015. január 19. 21:56
Lécci neeee Mandis fiúk! Meghalok a röhögéstől!!!!! :)))) Akkora lámerek vagytok mint ide Burkina Faszo!! Így sz-szel.
USsange
2014. december 13. 17:53
Én meg azt hiányolom a kurucinfóról most, hogy miért nem hozzák le ezt az interjút?: "Vona Gábor: A cigányozás és a zsidózás nem vezet sehová" http://mandiner.hu/cikk/20141211_vona_gabor_a_ciganyozas_es_a_zsidozas_nem_vezet_sehova Szerinted?
USsange
2014. december 13. 17:53
"félek elolvasni. (nehogy olyan legyen benne, amivel nem értek egyet)" Struccpolitikus vagy? :) Szembe kell nézni a tényekkel: a jobbikot az usából küldték, a kurucinfóval futtatták fel. Innen talán már egyértelmű kiknek az érdekeit szolgálja.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!