Gál Péter felel ezentúl az eredetvédelemért

2015. január 30. 21:43

Gál Pétert, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsának eddigi szakmai igazgatóját nevezte ki a miniszterelnök az eredetvédelemért felelős helyettes államtitkárnak.

2015. január 30. 21:43

Gál Pétert, a Hegyközségek Nemzeti Tanácsa szakmai igazgatóját nevezte ki Orbán Viktor miniszterelnök a Földművelésügyi Minisztérium eredetvédelemért felelős helyettes államtitkárává január 28-ával, közölte a tárca pénteken az MTI-vel. Gál Péter a megbízás elfogadásával egyidejűleg lemondott szakmai igazgatói címéről. Elődje, Kiss Eliza január 15-ével vált meg a poszttól, miután gyermeke született.

Gál Péter a Corvinus nemzetközi kapcsolatok szakán végzett 2007-ben, majd a Vidékfejlesztési Minisztérium ösztöndíjas gyakornoka lett egy évre. Mostani kinevezése előtt, 2014-től a Hegyközségek Nemzeti Tanácsánál volt szakmai igazgató. Azt megelőzően a Vidékfejlesztési Minisztérium szőlő-bor termékpálya referenseként tevékenykedett.

A borászati témákban már csak családi pincészetük miatt is régóta otthonosan mozog, saját borát a DiVino valamely borbárjában meg is lehet kóstolni.


A fotót Németh Richárd készítette, a Borászportálon jelent meg.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!