Az Erzsébet Pincénél minden családi kézben van

2015. február 03. 17:05

Prácser Hajnalka a mádi Becsek-dűlőbe vitte furmintnézőbe Joe Roberts borbloggert, aki az Erzsébet Pince borait kóstolta meg a Furmint USA videósorozatában.

2015. február 03. 17:05

Joe Roberts a Furmint USA videósorozatának ötödik részében a tokaji Erzsébet Pincéhez látogatott el, ahol a rendszerváltást követő egyik első tokaji családi pincészetként a mai napig minden tevékenységet saját kezében tart a család: a szőlőterületeket Prácser Miklós gondozza, a borokat a fia, ifj. Prácser Miklós készíti, a kereskedelmi ügyeket Prácser Hajnalka intézi, a borok házasítását pedig a férje, Ronn Wiegand.

Egy birtokfurmintot és egy Király-dűlőből származó bort kóstoltak, utóbbihoz Ronn Wiegand, aki egyébként Master of Wine is, mindig a legjobb hordók tartalmát választja ki.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!