Heimann Zoltán: Kékfrankos nélkül nincs bikavér

2015. február 24. 10:06

40-50 százalék körüli kékfrankos, pár százalék kadarka, húsz százalék alatti cabernet sauvignon, hozzá merlot és plusz izgalomként sagrantino: ez Heimann Zoltán szekszárdi bikavérreceptje. Elegáns vonalvezetésű, fűszeres, hosszú kifutású, nem túl robosztus bor a cél.

2015. február 24. 10:06

2015-ben is megrendezték az Eger-Szekszárdi Bikavér Párbajt a budapesti Corinthia Hotelben. A rendezvényen szekszárdi borászokat - Heimann Zoltánt, Mészáros Pétert, Bodri Orsit és Bősz Adriánt - kérdezett a Borászportál arról, milyen a jó bikavér.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!