Módos Ernő: A borászokon múlik 2014 sorsa

2015. február 03. 16:46

Nem tartozik a legjobbak közé a 2014-es évjárat a szekszárdi Módos Ernő szerint, aki azonban annyira mégsem pesszimista, hiszen számos borászatit technológia létezik arra, hogy gyengébb minőségű alapanyagból is jó minőségű bort lehessen készíteni.

2015. február 03. 16:46

A szekszárdi Ferger-Módos borászat borásza, Módos Ernő a Tele Paks TV-nek nyilatkozva arról beszélt, hogy ha elfogadjuk azt az állítást, hogy egy bor minősége 70 százalékban a szőlőn és 30 százalékban a borászon múlik, akkor a 2014-es évjáratban ez az arány inkább 60-40-re módosul. „Van a borász kezében olyan eszköz, olyan technológia, amellyel lehet a gyengébb alapanyagból is jó bort készíteni” — fogalmazott Módos Ernő, aki szerint 2014 egész biztosan nem fog a legjobban közé tartozni.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!