Bort venne? Itt van pár tipp

2015. június 05. 08:16

Tanácstalanul áll a boros polc előtt, és fogalma sincs, mit vegyen? Fröccsöt inna, de fél a túl olcsó boroktól? Ül egy étteremben, de halvány dunsztja sincs, mi passzol az ételhez? A Tizenhárom és fél legújabb részében Alkonyi Kristóf és Ripka Gergely borvásárlási tippeket ad.

2015. június 05. 08:16

A legjobb ár-érték arányú vörösborok Szekszárdról, a legjobb ár-érték arányú fehérborok a Balaton környékéről jönnek, hangzik el a műsorban. Alkonyi Kristóf és Ripka Gergely elmondja azt is, mire figyeljünk borszaküzletben, étteremben, borbárban, miért jó közvetlenül a termelőtől vásárolni a bort, valamint hogy egyáltalán nem biztos, hogy a drágább bor egyúttal jobb is, ahogyan az sem, hogy a külföldi borok rosszak.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Polgár Gyula
2015. június 07. 09:03
A legjobb ár-érték arányú borok Kaliforniából, Chiléből, Ausztráliából, Dél-Afrikából a Lidl keresztül érkezik az asztalomra.
enmar
2015. június 07. 09:03
Faszájos kis szakértők. Műagyagpohárfröccsnek, mi?
Akitlosz
2015. június 07. 09:03
Én értem, hogy a bort készítők szponzorálják a Mandinert, de azért csak nem kellene ennyire reklámozni az alkoholizálást.
yanoo
2015. június 06. 12:11
Sajnos! A magyar borok erősen túlértékeltek.Nem rosszak, sőt, nagyon jó boraink vannak, de annyira nem jók,amennyiért árulják őket.Ezért a mesterségesen gerjesztett borsznobizmust vádolom.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!