Balogh Zoltán: Rögtön híre megy, ha egy bor rossz

2015. július 03. 05:15

A Somlói Apátsági Pince tulajdonos-borásza, a különböző internetes fórumokon, így a Mandiner.bor kommentfolyamában is aktív Balogh Zoltán a 13,5-nek a közösségi média boros életre gyakorolt hatásáról beszélt.

2015. július 03. 05:15

Balogh Zoltán — vagy ahogy kommentelőink talán jobban ismerik: BZoltan — az Alkonyi Kristóf és Ripka Gergely vezette Tizenhárom és fél videoblognak mondta el egy percben, mit gondol a közösségi médiáról. A Somlói Apátsági Pince vezetője a közösségi média legnagyobb előnyének azt látja, hogy összehozza az embereket: gyakorlatilag ugyanazt az élményt adja, mint mikor a falusi kisboltokban és piacokban akár egy fél órára is leálltak egymással beszélni a helyiek, megosztva az aktuális eseményeket és fontosabb történéseket.

„Nem választási lehetőség, hogy mit csinálunk a közösségi médiával. A közösségi média itt van. Élni kell vele, használni kell. Ha nem használjuk, akkor is működik” — véli Balogh Zoltán, aki jó üzenetközvetítőnek is tartja a közösségi oldalakat. Ha egy bor vagy egy termőhely jó, annak gyorsan elterjed a híre, ahogy annak is, ha valami rossz. A közösségi média egy jó eszköz, amivel butaság nem élni, összegez a somlói borász.

Összesen 5 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Magyar olimpia? Köszönjük, NEM!
2015. augusztus 03. 13:36
a borkodás (meg a lovaskodás meg a stb.) nem fog új, valódi, emberi minőségében is elitnek nevezhető réteget kitermelni
wartog
2015. július 03. 22:21
A jó borászok, akiket ismerek, jó emberek is. Nem baj az, ha egy ember szereti és ismeri a jó bort.Jó bor jó ember jó vélemény!Aki szar bort csinál az embernek is hibás.
wartog
2015. július 03. 22:20
De a jó bor sem tesz entellektüellé egy tahót.Aki viszont ismeri, szereti esetleg készít is jó bort az kifinomultságot sejtet, érzelmi,mentális adottságokat.
wartog
2015. július 03. 10:47
Ezzel ellentétben ismerek országosan nagynevű borászt akinek ihatatlanok a borai, csak így név nélkül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!