Miért szereti a bort Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó?

2015. augusztus 06. 09:45

Szilágyi Áron a 13,5-nek nyilatkozva elmondta: szereti megszagolni, megkóstolni, összehasonlítani a borokat. Az olimpiai bajnok kardvívó szerint a borkultúra a többi alkohol ital fölé emeli a bort.

2015. augusztus 06. 09:45

„Azért iszom bort, mert szeretem. Szeretem megszagolni, megkóstolni, a különböző borokat összehasonlítani, miben más, miben hasonló. Szeretek elmenni borkóstolókra, ahol a borász mesél ezekről a dolgokról, mesél a pincéjének a történetéről, mesél arról, hogy készül a bor, hogyan lesz az egyszerű szőlőből egy ilyen fantasztikus ital. Ez az, ami a bornak a kultúráját alkotja, ami a többi alkoholos ital fölé emeli” — mondta Szilágyi Áron a Tizenhárom és fél riporterének, Alkonyi Kristófnak az egyperces videóinterjúban.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2015. augusztus 18. 20:50
Olyan hülyeség ilyeneket írni, legközelebb az lesz a cím: Miért szereti a faszt Alföldi?
nisz
2015. augusztus 16. 10:50
"Mert piás. És? "Miért szereti a bort Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó?"" Szilágyi valamit letett már az asztalra. Nem gondolom, hogy élsportolóként vedelné a bort, és kívánom neki, hogy egész életében csak szeresse a bort, de ne legyen a rabja.
liberálzöld.
2015. augusztus 06. 22:13
Mert piás. És? "Miért szereti a bort Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó?"
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!