Tűzijáték páholyból a Lóci Játszik zenekarral

2015. augusztus 06. 12:04

Augusztus 20-án visszatér az A38 hajóra a Ki Mit Tube-ból és a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film zenéjéből megismert Lóci Játszik. A zenekarnak elkészült egy új klipje is, melynek hátteret a hétköznapi Budapest utcái adják.

2015. augusztus 06. 12:04

Augusztus 20-án visszatér az A38 hajóra a Ki Mit Tube-ból és a Van valami furcsa és megmagyarázhatatlan című film zenéjéből megismert Lóci Játszik. Az augusztusi tetőteraszos buli egy komplett audiovizuális élményt nyújt majd az odalátogatóknak, hiszen a koncert félbeszakad a szokásos ünnepi tűzijáték kedvéért, melyet a nézők egy full panorámás, gyönyörű helyszínről, tülekedés nélkül tudnak megtekinteni az A38 tetőteraszán.

 
A zenekarnak elkészült egy új klipje is, mégpedig a Cseh Tamás Program által támogatott első nagylemezükön található Ó nincs című dalra. A hátteret a hétköznapi Budapest utcái adják. „Nem egy menő Budapestet akartunk bemutatni, hanem egy emberközeli XIII. és II. kerületet” – mondja Lóci. – „Átlagos helyszínek, átlagos szereplők: barátok, a büfés, akihez járok szendvicsezni, Cica néni, akinél ebédelek, és persze a zenekar. A dal maga egy nagy panaszkodásnak indult, de végül inkább azt írtam meg, hogyan lehet felszabadultan világgá kürtölni, hogy egyedül vagy. Kicsit olyan, mint Louis Prima I ain’t got nobody című slágere.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!