Idén is lesz Mád-Tállya futás

2015. szeptember 18. 10:26

A Tállyáért Egyesület a Szent Vencel-napi Búcsú és Őszi Tállya Fesztiválon belül második alkalommal szervez futást Mád és Tállya között szeptember 26-án. Lehet nyerni Wizz Air-utalványokat, lesznek nyitott pincék és kulturális programok is.

2015. szeptember 18. 10:26

A Tállyáért Egyesület a Szent Vencel-napi Búcsú és Őszi Tállya Fesztiválon belül második alkalommal szervez futást Mád és Tállya között szeptember 26-án. Rajt 11 órakor, Mádon, a Rákóczi-Aspremont-kúria (Barta Pince) előtt.  Aki a rajtpisztolyt ellövi: Szepsy István. Cél a tállyai Rákóczi-kúria, a táv 7 kilométer a két kúria között.

A Wizz Air légitársaság csapata is nekiindul a Mád és Tállya közötti távnak, és a futás fődíját is ők ajánlották fel: az első helyen befutó 300 eurós repülőjegy vouchert kap, a második 200 eurós, a harmadik pedig egy 100 eurós utalványt. Ráadásul minden induló szintén kap repülőjegyre váltható vouchert 20 euró értékben.

„A futással szeretnénk felhívni a figyelmet borvidékünkre, az itt rejlő értékekre, és erősíteni az összefogást a tokaj-hegyaljai települések és borászatok között. Várunk minden teljesen kezdő, kezdő, haladó és profi futót, azok pedig, akik szívesen részt vennének az eseményen, de túl sok lenne nekik a futás, kerékpárral is kísérhetik a futókat” — írják a Facebookon a szervezők. A futás útvonalán hegyaljai pincék várják majd a futókat vízzel és szőlőcukorral. A nevezési díj ezer forint. 

A nevezési díj ellenében minden induló karszalagot kap, amellyel ingyenesen látogathatja a Vincellér ház összes hétvégi fesztiválprogramját (Borút Egyesület borkóstolói, Elek István Quartet, Dombóvári István stand up comedy, Lotfi Begi DJ).

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!