Őszi borkert a Gellértben

2015. szeptember 23. 11:48

Pénteken az ország legnevesebb borvidékeiről érkező több mint negyven borász száznál is több borát vonultatja fel a Gellért Szálló az Őszi Borkerten. A jegyhez korlátlan kóstolás jár!

2015. szeptember 23. 11:48

Magyarország legnevesebb borvidékeiről érkező több mint negyven borász száznál is több borát vonultatja fel szeptember 25-én a Gellért Szálló az Őszi Borkert rendezvényén. A korlátlan kóstolás mellett kulináris kalandok is várják az érkezőket. A Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka verseny döntősei, a Bayer Borverseny győztesei, valamint az ország legismertebb borvidékeinek neves borászai érkeznek szeptember 25-én a Hotel Gellért termeibe.

 
A Bor és Piaccal közös szervezésű Őszi Borkert azonban nem csupán az italokról szól: a Gellért kiváló konyhájának kínálata ezúttal is párosul majd a korlátlanul kóstolható italokhoz. A délutántól estébe hajló gasztro-eseményt élő koncert teszi színesebbé. Jegyek elővételben a Danubius Hotel Gellért Recepcióján és a borespiac.hu oldalon vásárolhatók.

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!