A szüret piszkos munka. De valakinek meg kell csinálnia

2015. október 20. 19:39

Ahol birodalmi rohamosztagosok szedik a szőlőt, és az erjesztőpincében sem éppen átlagosak a körülmények: a mémügyekben igencsak jártas kaliforniai Jordan Szőlőbirtok és Borászat csapata dalban mondja el és mutatja be, hogy mennyire piszkos munka lehet a szüret.

2015. október 20. 19:39

A videó kellékeit a borászat már 2012-ben is használta egy videóhoz.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nicknamenick
2015. november 06. 18:25
egyrészt: hol láttál kaliforniai volt rabszolgatartót? ...te melyik csatornát nézed?! :-P másrészt pedig ilyen tirpák hozzászólásoddal inkább csak szégyent hozol a rendes magyar emberekre - amit nem kéne... :-/ javaslom, hogy gyere ki a bicikli belsőből - hidd el, itt kint sokkal jobb ;-)
Apáczai
2015. október 23. 04:33
Kevés szebb és nagyszerűbb kaláka létezik, mint a szőlőhegyen együtt végzett szüretelés. Mit tudhat erről egy kaliforniai volt rabszolgatartó? Vagy egy hazai liberálfasiszta acsarkodó? Semmit. A kaláka közelébe sem engedném...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!