Hamarosan jön a Preacher az AMC-re

2015. november 02. 12:08

Sorozatban dolgozta fel az AMC az idén húsz éves Preacher című kultikus képregénysorozatot.

2015. november 02. 12:08

Az AMC-n érkezik hamarosan a Preacher (Prédikátor) című kultikus képregény sorozatos feldolgozása, ehhez jött most egy trailer. Itt a képregény történetének leírása a Wikipediáról:

A Preacher-sorozat Jesse Custer történetét mondja el, aki egy texasi kisváros, Annville egykori prédikátora. Custert egy természetfeletti lény, a Genezis vette birtokba, miután megölte a prédikátor teljes gyülekezetét és lerombolta templomát. A Genezis egy angyal és egy démon természetfeletti párosodásából származik. Azonban mivel a jóságból és bűnből született, elég hatalma van, hogy magával az Istennel is versenyre keljen. A Genezishez kötött Jesse Custer tehát minden élőlény leghatalmasabbjává is válhat.

Custer útnak indul az Egyesült Államokon át, hogy megtalálja Istent, aki a Genezis születésekor elhagyta a mennyországot. Közben kezdi felfedezni új képességét, bárkire rá tudja kényszeríteni akaratát. Régi barátnője, Tulip O'Hare, illetve az alkoholista ír vámpír, Cassidy is csatlakozik hozzá.

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuwiq
2015. november 03. 09:16
Valami normális nem tudna kiáradni az usa-ból, csak ezek a negyedművelt idióták agyából kipattant félezoterikus félvallásos katyvazok?
Akitlosz
2015. november 02. 21:07
Rohadt kultikus. A kutya sem ismeri a mániás Amerika imádókon kívül.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!