A brüsszeli reptéren találtuk meg a száraz tokaji palack kistestvérét

2016. március 22. 15:23

Egyre inkább elterjedtebb a tokaji borvidéken a mádi kezdeményezésre megalkotott száraz tokajis palack használata. A brüsszeli repülőtér duty free boltjában találtunk egy rá nem kicsit hasonlító üveget, amibe egy belga pincészet töltötte le chardonnay-ját.

2016. március 22. 15:23
Bukovics Martin

2013-as chardonnay-t töltött a Limburgban, a holland Maastrich városától pár kilométerre található belga Wijnkasteel Genoels-Elderen egy olyan palackba, ami leginkább a száraz tokajiak számára Ipacs Géza által megalkotott formára hasonlít. A bor a brüsszeli reptér duty free üzletében 22,40 euróra van beárazva. A fotók a repülőteret ért öngyilkos terrortámadás előtti nap estéjén készültek.

Így néz ki a bor palackja:

Ötös skálán mennyire hasonlít?
1 - semennyire
2 - kicsit
3 - hasonlít
4 - nagyon hasonlít
5 - ugyanaz a kettő
Poll Maker
 
 
 
 
 
 

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mojjo
2016. március 22. 19:00
Mondjuk pont a mai napon nem feltétlen ez a legjelentősebb és felkavaróbb képsor, amit a brüsszeli reptérről látni lehet. (Sajnos...)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!