Hú!SVÉT Palkonyán

2016. április 09. 13:14

A Stílusos Vidéki Éttermiség igazi gasztrofaluvá varázsolta április elején Palkonyát. Napsütés, remek ételek, és jó borok a villányi borvidéken.

2016. április 09. 13:14

Húsvét után egy héttel, április 2-3-án tartotta meg a Stílusos Vidéki Éttermiség Palkonyán a Hú!SVÉT+7 szezonnyitó közönségtalálkozót. A 14 vidéki éttermet tömörítő egyesület célja, hogy bemutassa miben mások a vidéki éttermek.

A Palkonyán tartott két napos tavaszi gasztro-pikniken, családi programok, jó borok és remek ételek várták a vendégeket, akik megismerhették azt, milyen is a vidéki vendéglátás.

Jahni László, a balatonszemesi Kistücsök étterem séfje szerint a magyar gasztronómiában nagyon fontos helye van a vidéknek. A Stílusos Vidéki Éttermiség szerinte egy nagyon szerethető összefogás, amelyben bemutatják a vidék fontosságát, és hangsúlyozzák, hogy mit képes a vidék felmutatni egy fővárosi étteremmel szemben. A szakácsok szerint a vidéki éttermekben egyre jobb ételeket tudnak adni, emellett még mindig megvan a vendéglátó kapcsolat az emberek között.

Összesen 11 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2016. november 19. 11:51
A palkonyai rendezvényen csak Nemzeti Együttműködő Fidesz-magyarok voltak. Ők aztán nem járnak sem Mekibe, sem Tescoba. De ha mégis, akkor csak kiflicsücsköt lopni. "Hiaba mondod ezt a panelsopredek balosoknak! Azok Tescozni meg plazazni akarnak! "
tyIer durden
2016. május 15. 12:22
Hiaba mondod ezt a panelsopredek balosoknak! Azok Tescozni meg plazazni akarnak! De annyi baj legyen, legalabb nem rontjak a levegot az ilyen zsenialis rendezvenyeken.
békalepcse
2016. április 18. 02:32
Pont erre játszanak, az embörök kényelmesek és kényelemből ikább a plázakban kötnek ki és az ilyen csodás kezdeményezések ellaposodnak. Ezek az ételek, borok szerintem kistermelőktől kell származzanak, akik így piacra tudnak kerülni a multiszemétbányákkal szemben és a libernyákoknak ez fizikai fájdalmat okoz. Mindenáron az új világrendet akarják és ehhez minden ilyen rendezvényt kezdeményezést el kell tiporni. Nekünk meg az a dolgunk és mindannyiunk érdeke, kilépjünk a központosított ellátási rendszerükből!
yanoo
2016. április 18. 02:32
Nem tudom, de a Szent Piac szerint a legtöbben a McDonaldsban fogyasztanak ételt és a Coca Cola a legtöbbet fogyasztott ital.Aki szerint nem a hamburger a gasztronómia csúcsa, az dacol a piaccal.Le a sznobokkal éljen a piac és éljenek a multicégek, amelyek azért vannak, hogy magas minőségben a legtitkosabb vágyainkat is kielégítsék!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!