Magyar néptáncot adtak elő Frankfurt bevásárlóutcáján

2016. április 30. 20:18

Moldvai csángó táncot eljárva április közepén a frankfurti Zeilen néptáncos flashmobot rendeztek a Frankfurt környékén élő magyarok.

2016. április 30. 20:18

 

Összesen 19 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Fahrenheit 451
2016. szeptember 15. 17:48
:p)))
White Falcon
2016. május 04. 17:36
Igen látszódik is, hogy viselkedni nem tudó emberekről van szó, akik éppen bombatámadást, illetve AK47-esekkel mészárlás terveit szövögetik épp. Azonkívül ott a téren még csoportosan erőszakoskodnak is nőkkel. Valamint a saját törvényeiket használják Németországban...követelőznek, és nem tartják be az általános társadalmi együttéléshez szükséges alapvető viselkedési normákat. Ja neeeem, mégsem, talán a magyarok nem az a népcsoport...és Te egy troll vagy.
Dénia
2016. május 04. 17:36
Ne beszélj már butaságokat! Attól nem lesz kevesebb Németország, ha ott élő magyarok magyarul táncolnak egy téren. Attól már igen, ha a német kislányoknak kell alkalmazkodni az arabok szexuális szokásaihoz, és nem mehetnek kísérő nélkül este az utcára a barátnőikkel, nehogy rosszul dekódolják a helyzetet a derék menekültek. Elég nagy disznóság ilyen módon összemosni a dolgokat.
Dénia
2016. május 04. 17:36
Jól mondod! Nem hogy arról nincsen szó semmilyen szinten, hogy a magyarok ne illeszkednének be Németországban, mert azonnal beilleszkednek. Sőt, azt kell mondanom, nem annyira keresik és tartják egymás társaságát, mint más nációk. De még arról sem beszélhetünk, hogy nálunk Magyarországon bárkit is zavarna bármilyen módon a nálunk élő nemzeti kisebbségek kultúrális sajátosságai. Mikor? Soha nem volt ilyen. Minden nemzetiség szabadon élheti a saját dolgait. Úgy, hogy közben meg nyugodtan lehet magyar. Úgyhogy Arlettka gonoszsága duplán butaság.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!