Kormány: Fontos, hogy Tokaj ne mozaikosan fejlődjön

2016. május 25. 10:00

Nem jó, ha a tokaji borvidéken vannak települések, ahol gyakorlatilag minden van, míg máshol nincs semmi. A kormány szerint meg kell szüntetni ezt a fajta mozaikos fejlődést Hegyalján.

2016. május 25. 10:00

„Beszélni kell elsősorban a szőlészetről és borászatról. De nem kizárólag! Hiszen itt kulturális értékekről, természetvédelemről, oktatás-nevelésről, de akár az itt élők mindennapi problémáiról is szó van, akár olyan egyszerű kérdésekben is, hogy hol van bolt vagy posta” – mondta a Zemplén TV-nek nyilatkozva Héjj Dávid, a Tokaji Borvidék Fejlesztési Tanács elnöke, a területért felelős miniszterelnöki biztos. 

„A korábbi mozaikos fejlődéseket meg kell szüntetnünk és ezeket összhangba kell tennünk. Valahogy el kell érjünk, hogy ne az legyen, hogy valahol minden van, a másik településen pedig éppen semmi nincs, hanem mindenhol a szükséges infrastruktúra a hagyományoknak és az ott élő embereknek megfelelő fejlesztések tudjanak megtörténni a következő években.”

Összesen 3 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sötétbenbújkálóellenforradalmár
2016. május 26. 10:32
Kormány? Vaze, fidesz az. El lehet menni a picsába. Minden kel már?
szamarhegy
2016. május 25. 15:34
Ezt annak a Miniszterelnöknek a biztosa mondja, akinek a szülőfaluja több állami pénzt, fejlesztést kapott, mint a környező 10 település együtvéve?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!