Így néz ki Dúzsi Bence erdélyi spontán borhűtője

2016. július 29. 13:12

Mit csinál egy borász, ha tópartra igyekszik, a kocsiban lévő borok pedig finoman szólva is szobahőmérséklet fölöttiek?

2016. július 29. 13:12
Bukovics Martin

A történet helyszíne a Tusnádfürdő közelében található Szent Anna-tó. Erdélyben járva – a krasznabélteki Nachbil Pincészetnél tett gyors látogatásunkról pár fotót itt talál – éppen adódott pár szabad óránk, a túrát megálmodó és vezető Dúzsi Bence szekszárdi borász ezért kitalálta, hogy a júliusi hőségben ez a legjobb dolog, amit csinálni lehet. A sepsiszentgyörgyi Indivino borbárban tartott kóstolóját követően – erről hamarosan beszámolunk majd a Mandiner.boron – még volt nála pár palack a 2015-ös évjárat kékfrankos rozéjából, így hozott magával egyet-kettőt a partra is.

A fenti videón látható, hogy a palackok hűtésével nem volt gond.

Összesen 8 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Knerten
2017. január 17. 09:54
Aki szomjas, vizet iszik, nem bort...
crydog
2016. július 30. 11:45
Hülyeség..a meleg bor hamarabb üt: nem hűteni kell hanem egy szuszra benyakalni. Aki nem tud húzásra meginni egy üveg bort, minek bontja meg?
Ipolypart
2016. július 30. 10:33
A hűtőszekrénybe betett borra nem kell várni? Józan paraszti ész kell csak az élethez, és sokkal olcsóbb, mint a nagyképűen előadott modernitás.
Adam5
2016. július 29. 21:05
Nem túl hatékony módszer, persze aki nem szomjas kivárja :P
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!