Már halálos áldozatot is követelt a Pokémon Go

2016. július 26. 14:59

Egy fiatal pokémonok után kutatva bemászott egy ház kertjébe Guatemalában, a tulajdonos pedig lelőtte őt.

2016. július 26. 14:59

Már számos baleset történt a Pokémon Góba belefeledkezőkkel, de tiltott határátlépést is elkövettek már a pokémonvadászok. Guatemalában azonban egy fiatal életébe került, hogy fittyet hányva mindenre az éjszaka közepén bemászott egy magántulajdonú ház kertjébe a pokémonok után, a ház gazdája azonban tüzet nyitott a hívatlan betolakodóra.

Mindez persze nem az okostelefonos applikáció hibája, hanem azoké, akik annyira rákattantak a játékra, hogy szinte teljesen kizárják a külvilágot és játék közben elfeledkeznek annak szabályairól is.

Összesen 26 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Alarik
2016. július 27. 15:01
Azért az öcsém akkori barátnője erősen sírt, mikor valaki másra bízta a Tamagochit, és az elhunyt. :D
crydog
2016. július 27. 14:29
A szelfizés már pár éve megy,még szép hogy ott is előfordul baleset. De ez az applikáció alig egy-két hete jött ki, és máris van halálos áldozata. Ha extrapolálod akkor beláthatod hogy sokkal veszélyesebb mint a szelfizés. A földhözragadtságot meg hagyjuk, magam is sokat játszom értelmes PC-s, vagy mobilos játékokkal, kikapcsolódásképpen. De nem hiszem hogy egy józan felismerés olyantól aki maga is benne van ebben a világban "földhözragadt" lenne.
bölcsuhú
2016. július 27. 12:44
Szerintem is, csökkenhet a hülyék száma! Hajrá, még több szörnyet!
rosszkutya
2016. július 27. 12:44
Természetes kiválasztódás.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!