Dúzsi Tamás lovagkeresztet kapott

2016. augusztus 31. 12:10

A Magyar Érdemrend lovagkeresztje polgári tagozata elismerést kapta az államfőtől a szekszárdi borvidék kincseit kamatoztató és a borkészítési tradíciók innovatív módszerekkel történő ötvözésével világsikereket hozó munkájáért Dúzsi Tamás szekszárdi borász. Ezt a díjat a balatonfüredi borász, Koczor Kálmán is megkapta.

2016. augusztus 31. 12:10

Dúzsi Tamás a magyar borkultúra nemzetközi hírnevét erősítő, a szekszárdi borvidék kincseit kamatoztató és a borkészítési tradíciók innovatív módszerekkel történő ötvözésével világsikereket hozó munkája, valamint a kultúrát, a sportot és az ifjúság nevelését támogató tevékenysége elismeréseként, Koczor Kálmán pedig a magyar borok hírnevének öregbítése mellett a magyar borászszakma összefogásában és képviseletében is jelentős szakmai és társadalmi munkája elismeréseként kapta a díjat.

Összesen 1 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Nemoda Buda
2016. szeptember 01. 15:28
Mennyi dicső borászra esik egy bayerzsolt ?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!