Tudja, mi történik a szőlőmaggal, mielőtt őrölnék?

2016. október 31. 11:40

Megmossák! A szőlőmag őrleménye kifejezetten kedvelt táplálékkiegészítő, nem csoda, ha a borászatok hasznosítják.

2016. október 31. 11:40

És hogy mi mindenre jó a szőlőmag őrlemény? Itt ezt írják:

„A szőlőmag őrlemény a szőlő valamennyi jótékony összetevőjét koncentráltan és a szervezet számára könnyen hasznosítható formában tartalmazza. Kizárólag szőlőmagból, vegyi eljárások és adalékanyagok hozzáadása nélkül készül. Legfontosabb tulajdonsága, hogy rendkívül nagy mennyiségben tartalmaz antioxidáns hatóanyagokat, fenolsavakat, E-vitamint – tokoferol – és OPC-t – oligomeric proanthocyanidins –, ennek köszönhetően a szőlőmag őrlemény fogyasztásával semlegesíthetők a gyulladásokat, rákot, szív- és érrendszeri megbetegedéseket, valamint a normálisabbnál gyorsabb sejtöregedést előidéző szabad gyököket.”

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!