Bűnmegelőzés balos módra: a saját polgárai fosztják ki San Franciscót

2021. november 25. 23:36

Az Amerikai Egyesült Államok baloldali régióiban elszabadult a pokol, naponta 100 millió dollár értékű árut lopnak el a tolvajbandák. 

2021. november 25. 23:36
null
Fekete Kíra

Az emberek büntetlenül lopnak az USA boltjaiban

Az USA-ban az utóbbi pár évben enyhültek a lopásra vonatkozó büntetőeljárások, ezért egyre több amerikai állampolgár választja a fosztogató életformát a munka helyett – ezzel is erősítik a munkaerőhiányt az USA-ban. 

„Az államok közül sokan megemelték a bűncselekménynek minősülő értékhatárt, ezért

a bűnözők többet lophatnak anélkül, hogy félniük kellene a szigorú büntetéstől”

– mutatott rá a kereskedelmi szövetség. 

A The Most Important News nemrégiben közzétett egy videót, ahol fényes nappal, mindenki szeme láttára rabolnak ki egy kiskereskedelmi boltot. A felvételen az is látható, ahogy az egyik alkalmazott megfenyegeti a kollégáját, hogy ki lesz rúgva, ha közbelép: 

Egy kereskedelmi szövetség szerint a kiskereskedelmi lopások mostanra évi 45 milliárd dolláros veszteséget okoznak az Egyesült Államokban.

Soros embere azt a levest eszi, amit főzött

San Francisco sem úszta meg a bűnözők hirtelen árvizét. Az állam kerületi ügyésze, a Soroshoz hasonlóan baloldali Chesa Boudin nevéhez köthető a büntetőjogi reform, amivel

gyakorlatilag legalizálta a bolti lopást.

Boudin szerint erre azért van szükség, mert a forrásokat a nagy, szervezett bűnözői csoportok felszámolására kell fordítani a „piti” ügyek helyett – világított rá a ZeroHedge portál. 

A rablóbandák nemrégiben egy San Franciscó-i Louis Vuitton üzletet fosztottak ki, erről több videófelvétel is készült: 

A rengeteg rablás miatt tömegesen zárnak be az üzletek, nem várt „eredményeket” hozott a szélsőliberális reform. Boudin teljesen kiakadt a felvételek láttán, vádemeléssel fenyegeti a fosztogatókat: 

Néhány influencer még fel is szólítja a követőit a közös bűnözésre: 

Úgy tűnik, San Francisco államot gyakorlatilag bekebelezte a Soros-féle liberális, bűnügyi „szörny”. Vajon melyik állam – vagy ország – lesz a következő?

Borítókép: Mercury News

 

Összesen 31 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Frankie Bunn
2021. december 01. 21:24
Az is hülye, aki rendőrnek áll, mit tenne, rálóne ezekre akik a képen fosztgatnak, aztán bedugnák húsz évre, mert "véletlenül" negrót talált el ?
Zokni
2021. december 01. 14:28
,,Bűnmegelőzés balos módra: a saját polgárai fosztják ki San Franciscót.. .” - jajj. Mitől balos. Hogy pirosban vannak? Vagy narancs színben? Kedves Szerző! A lopás általában nem politikai kategória. Persze, kivéve, ha a politika úgy intézi, hogy a gazdagodása törvényesített lopással valósuljon meg, mint O. Viktoré.
1000bocs
2021. december 01. 14:28
A demokrata vezetésű városokban a bűnözési statisztika az egekben. Az üzletek bezárnak, a lakók menekülnek. Tudod amikor a BLM nevében hetekig gyújtogató és fosztogató csőcseléket a helyi rendőrség csupán kísérgetni meri de politikai nyomásra nem mer fellépni hogy betartassa a törvényt, megvédje a lakókat - hiszen maga Obama is kijelentette annak idején öt perccel az események után, hogy a fekete srác akit lelőttek a rendőrök az rendőri erőszak áldozata lett. Az amerikai egyesült államok elnöke nem várja meg a tényeket, a vizsgálatot, a jelentéseket, a nyomozást, a bizonyítást és az ítéletet. Ő egyszemélyben közölte mi az igazság - emiatt indult el a zavargás Kenoshában is. Hisz ha az elnök velük van, ki állítja meg a BLM tüntetőket? Ha a teljes fősodratú média felmentést ad nekik minden elkövetett bűnük alól, miért félnének elkövetni bármit? A rendőrfőnök miért adna parancsot, ha tudja hogy a polgármester, a szenátor, az elnök mind rá fog mutogatni rendőri erőszak miatt? A rendőr az utcán miért intézkedne, ha tudja hogy a főnökei őt fogják beáldozni? A demokraták sorsára hagyják a polgárokat, odadobják őket koncnak az új amerika kialakításának vajúdása közben. Ti teszitek ezt, balosok. A ti ötletek az hogy segélyezz, adj felmentést az elkövetett bűnök alól, támogasd a csőcselék abban hogy nem kell felemelkednie kultúrember szintre, aki fegyelmezetten dolgozik, tanul, betartja a törvényt és tartalmas, szabálykövető életet él. Ti sugalljátok hogy ők el vannak nyomva, ti sugalljátok hogy ha a rendőr betartatná a törvényt az elnyomás, ti sugalljátok hogy a bosszú jogos. Megélhetési bűnözés, rémlik? Adj kiskaput. Bátorítsd a tolvajt. MEntsd fel. A demokrata államokból folyamatos az elvándorlás a republikánus államokba, úgy a lakosság, mint a cégek és a vállalkozások szintjén. Te mondhatsz itt akármit, az ott lakók jobban tudják. A republikánus vezetésű államokban pedig arról szólnak a hírek, hogy aggódnak az ott lakók: attól félnek, hogy mivel a demokrata választók özönlenek hozzájuk, ezért a következő választásokon megváltozhat az államuk színe - a demokrata szavazók ugyanis elég hülyék ahhoz, hogy továbbra is a demokratákra szavazzanak, és ezzel egy olyan új, demokrata vezetést hozzanak helyzetbe ami ugyanolyan szarfészekké változtatja az államukat, mint a mostani demokrata helyek. Tudod te ezt, csak nem szereted a valóságot látni és hallani. A balos vezetés ugyanis nem abban különbözik a konzervatívtól, hogy nem korrupt vagy hogy megoldaná a kisebbségek problémáit. Ugyan már. Ezt ezerszer láttuk már, neked higgyünk vagy a szemünknek? A balos vezetés egyetlen eredménye a kosz, a szemét, a törvénytelenség, a zűrzavar, az állam leépülés, gazdasági és trásadalmi káosz. Ez megy most amerikában. Gyerünk. Próbálj hazudni, igazán kíváncsi vagyok mivel cáfolod? Teljes demokrata fölény övék a fehér ház, a kongresszus, minden. Ugye milyen jól haladnak? Ugye milyen szép a demokrata USA?
counter-revolution
2021. december 01. 07:53
A bűnmegelőzésre írta, hogy balos. Nem gondolnám, hogy a demokrata párti néger polgármester jobbos lenne.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!